Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Vabila » Vabilo na prireditev Lovski Dnevi 2018 (Strelišče Gaj – Pragersko)

Vabilo na prireditev Lovski Dnevi 2018 (Strelišče Gaj – Pragersko)

Od 6. do 8. septembra se bodo v prostorih strelišča Gaj – Pragersko odvijali Lovski strelski dnevi 2018, ki jih organizira Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje.

Odvijala se bodo sledeča tekmovanja: Državno prvenstvo v strelski kombinaciji za veterane in super veterane; Državno prvenstvo v strelski kombinaciji OPEN 2018 in Državno prvenstvo v streljanju na tarčo bežečega merjasca 2018.

Med samimi tekmovanji se bo odvijal lovski sejem ter razne predstavitve in predavanja. Več informacij lahko najdete na spletni strani lovske zveze Slovenije

Optics-trade bomo imeli na prireditvi svojo stojnico (6.–8. september), kjer bo mogoče videti in preizkusiti več dnevnih, nočnih in termovizijskih optičnih naprav iz naše ponudbe.

V četrtek, 6. septembra 2018, bomo imeli v prostorih strelišča Gaj – Pragersko predstavitev nočne optike in termovizije, kjer bo mogoče preizkusiti naprave znamk Pulsar in Yukon. Predstavitev se bo začela ob 19. uri po zaključku dnevnega programa v okviru prireditve Lovski strelski dnevi 2018.

Vljudno vabljeni!

(vir: Wikipedia)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja