Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Vabila » Vabilo na dogodek Lovski strelski dnevi 2019 (Pragersko)

Vabilo na dogodek Lovski strelski dnevi 2019 (Pragersko)

Od 6. do 8. septembra se bodo v prostorih strelišča Gaj – Pragersko odvijali Lovski strelski dnevi 2019, ki jih organizira Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje.

Potekala bodo naslednja tekmovanja:
– Državno prvenstvo v strelski kombinaciji za veterane in super veterane 2019,
– Državno prvenstvo v strelski kombinaciji OPEN 2019,
– Državno prvenstvo v streljanju na tarčo bežečega merjasca 2019.

V tem času se bo odvijal tudi sejem orožja, optike in lovske opreme. Potekala bodo predavanja o balistiki, optiki in orožju. Poskrbljeno bo za lovske pripravnike, ki bodo imeli vsak dan ob 12. uri voden ogled prireditve. Na slavnostni otvoritvi prvenstva bodo letos prvič sodelovali lovski pevski zbori in rogisti. Več informacij lahko najdete na spletni strani Lovske zveze Slovenije: http://www.lovska-zveza.si/news/571/lzs/informacije/novice

Optics Trade bomo imeli na prireditvi svojo stojnico (6.–8. september), kjer bo mogoče videti in preizkusiti več dnevnih, nočnih in termovizijskih optičnih naprav iz naše ponudbe. Prav tako bomo za vas pripravili nekaj izdelkov po znižanih cenah do –30 %.

V soboto, 7. septembra 2019, bomo imeli pred prostori strelišča Gaj – Pragersko predstavitev nočne optike in termovizije, kjer bo mogoče preizkusiti naprave priznanih znamk, kot so Pulsar, Yukon, Dipol in drugi. Predstavitev se bo začela po zaključku dnevnega programa v okviru prireditve Lovski strelski dnevi 2019, ko se bo zunaj dovolj stemnilo.

 

Vljudno vabljeni!

Summary
Event
Lovski strelski dnevi 2019
Location
Pragersko,
Starting on
September 6, 2019
Ending on
September 8, 2019
Description
Od 6. do 8. septembra se bodo v prostorih strelišča Gaj – Pragersko odvijali Lovski strelski dnevi 2019, ki jih organizira Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje. Potekala bodo naslednja tekmovanja: - Državno prvenstvo v strelski kombinaciji za veterane in super veterane 2019, - Državno prvenstvo v strelski kombinaciji OPEN 2019, - Državno prvenstvo v streljanju na tarčo bežečega merjasca 2019.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja