Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Poročila » Poročilo s koroških dnevov lovcev 2018 (lovska razstava, Črna na Koroškem)

Poročilo s koroških dnevov lovcev 2018 (lovska razstava, Črna na Koroškem)

V začetku meseca Februarja so lovci v Lovsko-gojitvenem bazenu Črna tradicionalno organizirali lovsko razstavo in druženje lovskih družin LD Bistra, LD Pogorevc in LD Koprivna – Topla ter ostalih lovskih obiskovalcev iz bližnje in daljne okolice. Organizatorji so k sodelovanju povabili tudi naše podjetje in sicer z namenom popestritve programa.

Program na prireditvi je tudi sicer bil zelo bogat in sicer so pripravili razstavo trofej uplenjene divjadi v lanski sezoni, več različnih glasbenih nastopov in nastop društva za ohranjanje lovske kulture Črna. Člani tega društva so z oponašanjem jelenjega ruka poskrbeli, da je bila prireditev še posebej pestra. Med razstavljenimi trofejami smo imeli priložnost videti zelo veliko različnih lovnih vrst. Vse od srnjadi, muflonov in gamsov do jelenjadi. Nekaj trofej je izstopalo kot še posebej zanimivih.

Ekipa Optics Trade se je na prireditvi predstavljala z manjšo stojnico, na kateri smo predstavljali športno optiko. Še posebej smo izpostavili znamke Pulsar, Yukon, Noblex, Aimpoint in ostale. Zelo veliko zanimanja je požela predvsem opazovalna termovizijska optika.

Za povabilo na prireditev bi se še posebej zahvalili vsem organizatorjem v LGB Črna in upam, da se ponovno srečamo.

Galerija slik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja