Skoči na vsebino
Domov » Daljnogledi » Novosti pakiranja daljnogledov Swarovski EL

Novosti pakiranja daljnogledov Swarovski EL

Swarovski in trajnost

Podjetje Swarovski Optik je po vsem svetu priznano ne le zaradi svoje vrhunske športne optike, temveč tudi zahvaljujoč trajnostno naravnani poslovni strategiji.

Naravi prijazni materiali so rdeča nit nove embalaže dvogledov Swarovski iz serije EL. (Edina izjema so modeli EL Range, ki so ohranili prvotni dizajn pakiranja).

Novost pri pakiranju daljnogledov EL je še torba Swarovski FB, v celoti izdelana v Avstriji. Trpežna torba je narejena iz 100 % naravnih vlaken, kot sta lan in bombaž. Lahko jo kupite tudi posamezno.

Daljnogledi Swarovski EL – nova torba in trajnostna embalaža (vir: slike Swarovski Optik)

Embalaža je narejena iz recikliranih materialov. S tem želijo pri podjetju Swarovski zmanjšati ogljični odtis, ki ostaja pereč problem sodobne industrije.

Nenehne izboljšave v vseh fazah proizvodnje stremijo k  zagotavljanju pravičnejšega in bolj zelenega sveta za prihodnje generacije.

Daljnogledi Swarovski EL – nova torba in trajnostna embalaža (vir: slike Swarovski Optik)

Galerija slik

Summary
Article Name
Nova Swarovski EL torba in trajnostna embalaža
Description
Naravi prijazni materiali so rdeča nit nove embalaže dvogledov Swarovski iz serije EL. (Edina izjema so modeli EL Range, ki so ohranili prvotni dizajn pakiranja). Novost pri pakiranju daljnogledov EL je še torba Swarovski FB, v celoti izdelana v Avstriji. Trpežna torba je narejena iz 100 % naravnih vlaken, kot sta lan in bombaž. Lahko jo kupite tudi posamezno.
Author
Publisher Name
Optik info
Publisher Logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja