Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Dnevi lovskega strelstva 2021 in deset let obstoja Optics Trade

Dnevi lovskega strelstva 2021 in deset let obstoja Optics Trade

Od 2. do 4. septembra je na strelišču Gaj – Pragersko potekala prireditev Dnevi lovskega strelstva 2021, ki ga je organizirala Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje pri Lovski zvezi Slovenije. V času tekmovanj je v prostorih strelišča potekal sejem orožja, optike in lovske opreme. Podjetje Optics Trade je imelo na omenjeni prireditvi dve stojnici: na prvi smo – že tradicionalno – predstavljali nočno optiko in termovizijo podjetja Pulsar, na drugi pa smo imeli kolo sreče; vsak obiskovalec ga je lahko brezplačno zavrtel in priigral uporabno nagrado – jopo, majico, kapo, nož, nogavice in drugo. Sočasno smo v Slovenski Bistrici (Pirnikova ulica 5) praznovali deset let obstoja in prvo obletnico odprtja trgovine. Pred trgovino, ki je bila v času Dnevov lovskega strelstva odprta od 8. do 20. ure, je bilo poskrbljeno za glasbo, hrano in pijačo, vsem obiskovalcem pa smo nudili desetodstotni popust na celoten nakup.

V petek, 3. septembra, smo pred streliščem organizirali testiranje nočne optike in termovizije, kjer smo predstavili kar 17 naprav. Ker stojimo za svojim poslanstvom, s sabo na tovrstna testiranja vedno prinesemo naprave različnih blagovnih znamk. Obiskovalcem tako omogočimo, da presodijo, kateri izdelek je zanje najprimernejši. Iz leta v leto širimo nabor izdelkov v svoji ponudbi. Naše poslanstvo pa ostaja enako – pri svetovanju smo objektivni in pošteni, ker verjamemo, da sta obe vrednoti ključni za doseganje zadovoljstva pri strankah.

Zavedamo se, da je nakup športne optike težavno opravilo, saj je trenutno na trgu več proizvajalcev kot kdajkoli prej. Naša ponudba zajema več kot 50 znamk športne optike, skladišče pa je med najbolje založenimi v tej panogi v Evropi – konkurenčne izdelke nenehno primerjamo in tako pridobivamo koristne informacije, ki jih nesebično delimo s svojimi strankami. Ne dajemo prednosti izdelkom določenih blagovnih znamk, pač pa vedno svetujemo tako, da kupcu pomagamo do izbire najprimernejšega izdelka zanj. Tudi naša ekipa je vsako leto večja, kar nam omogoča, da se v polni meri udejstvujemo na vseh področjih in smo tako še učinkovitejši.

Summary
Article Name
Dnevi lovskega strelstva 2021 in deset let obstoja Optics Trade
Description
Od 2. do 4. septembra je na strelišču Gaj - Pragersko potekala prireditev Dnevi lovskega strelstva 2021, ki ga je organizirala Komisija za lovsko strelstvo in lovsko orožje pri Lovski zvezi Slovenije. V času tekmovanj je v prostorih strelišča potekal sejem orožja, optike in lovske opreme. Podjetje Optics Trade je imelo na omenjeni prireditvi dve stojnici.
Author
Publisher Name
Optik Info
Publisher Logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja