Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Vabila » Aimpoint Shooting Academy 2023 – Prijavite se!

Aimpoint Shooting Academy 2023 – Prijavite se!

Izjemno priljubljen dogodek Aimpoint Shooting Academy se vrača jeseni 2023!

Po uspešno izpeljanem dogodku leta 2016 so se pri Aimpointu odločili, da bodo dogodek Aimpoint Shooting Academy organizirali še enkrat. Tekmovanje se bo odvijalo septembra 2023, in sicer na sedežu podjetja Aimpoint na jugu Švedske. Izbrani kandidati bodo dobili priložnost, da s pomočjo svetovno priznanih inštruktorjev izboljšajo svoje strelske in lovske veščine. Podeljene bodo nagrade v skupni vrednosti več kot 10.000 evrov. Aimpoint zagotavlja, da bo izkušnja nepozabna.

Aimpoint vabi lovce, da se prijavijo na omenjen dogodek (formular se nahaja na povezavi spodaj). Pomladi in poleti bodo izbrali 20 srečnežev in jih povabili na t. i. strelsko akademijo Aimpoint, ki se bo odvijala med 11 in 15 septembrom 2023. Udeležencem bodo priskrbeli vso potrebno opremo.

Kandidati se bodo pomerili v streljanju in se naučili marsikaj novega – posameznikove lovske in strelske sposobnosti bodo dodobra preizkušene. Vsak bo tudi intervjuvan. Vznemirljivo vzdušje je zagotovljeno!

Dva, ki se bosta najbolje odrezala, bo Aimpoint povabil na ekskluziven lov, ki bo posnet. Aimpoint bo film izdal in objavil na lastnem kanalu; na svojih kanalih ga bodo objavili tudi sponzorji. Zmagovalcema bodo pripadle tudi nekatere izjemne nagrade, ki jih bodo priskrbeli Aimpoint in sponzorji dogodka.

Dogodek poleg Aimpointa sponzorirajo še druga podjetja: Sako, Berreta, Härkila, 3M/Peltor, Blade in Gaim.

Na dogodek se lahko prijavite na sledeči povezavi:

www.aimpoint.com/aimpoint-shooting-academy

Več informacij glede dogodka Aimpoint Shooting Academy 2023 lahko najdete na prijavni strani (link zgoraj) v sklopu poglavja Terms & Conditions (pogoji in določila).

Kontakt za novinarje:

Sabine Eriksson, Head of PR & Advertising

sabine.eriksson@aimpoint.com

Summary
Event
Aimpoint Shooting Academy 2023
Location
Aimpoint HQ, Southern Sweden,
Starting on
11. september, 2023
Ending on
15. september, 2023
Description
Pomladi in poleti bo Aimpoint med prijavljenimi izbral 20 srečnežev in jih povabil na t. i. strelsko akademijo Aimpoint 2023, ki se bo odvijala med 11 in 15 septembrom. Udeležencem bodo priskrbeli vso potrebno opremo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja