Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Poročila » Poročilo s sejma Dani lova i ribolova 2019 v Zagrebu

Poročilo s sejma Dani lova i ribolova 2019 v Zagrebu

Avtor: Matjaž Cimerman

 

V času od 20. do 24. februarja se je na Zagrebškem sejmišču odvijal sejem Dani lova i ribolova. Sejem je bil izveden samo nekaj mesecev za istim sejmom, ki se je odvijal na isti lokaciji konec lanskega leta. To je bil najverjetneje tudi razlog, da ni pritegnil večjega števila razstavljavcev in obiskovalcev. Kljub temu pa si je bilo mogoče ogledati nekaj zanimivih izdelkov.

Rusan, znani hrvaški proizvajalec montaž, je predstavil široko paleto montaž. Poleg tega je bilo na njihovem razstavnem prostoru mogoče videti kar pestro izbiro nočnih in termovizijskih naprav.

Na razstavnem prostoru Strijelac devet je bilo mogoče videti najnovejše modele nočnih in termovizijskih strelnih daljnogledov znamke ATN.

Predstavilo se je podjetje Swarovski Optik Beograd. Na njihovi stojnici je bila razstavljena celotna ponudba dvogledov in strelnih daljnogledov znamke Swarovski.

Zelo zanimiv je bil sprehod po umetnem parku s prepariranimi živalmi, obiskovalci pa so se lahko preizkusili še v streljanju z lokom.

V času sejma Dani lova i ribolova so potekali tudi sejem Navtike, sejem Hotel & Gastroteh in Festival Maslina, kjer je bilo razstavljavcev in obiskovalcev bistveno več.

Na letošnji sejem Dani lova i ribolova lahko zaradi majhnega števila obiskovalcev upravičeno gledamo nekoliko razočarano. Ribolov praktično ni bil zastopan, z izjemo nekaj zvez, ki so se predstavile. Tudi na lovskem področju bi pričakoval bistveno več razstavljavcev.

Galerija slik

Summary
Publisher Name
Optik Info
Publisher Logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja