Skoči na vsebino
Domov » Strelni daljnogledi » Posodobitev programske opreme za Pulsar Digex C50

Posodobitev programske opreme za Pulsar Digex C50

  •  

Pulsar Optics

Podjetje Pulsar Optics je na trg vstopilo leta 1995, ko so predstavili daljnoglede, narejene iz lesa. Kot podjetje so zelo zrastli, spadajo pa med premium proizvajalce, cenjene povsod. Pulsar proizvaja visokokakovostno optiko in vdelano programsko opremo, med njimi tudi digitalni strelni daljnogled Digex C50.

Vir: Pulsar

Stream Vision 2

Stream Vision 2 je brezplačna mobilna aplikacija, ki je na voljo za Android in iOS pametne telefone. Svojo napravo lahko prek Wi-Fi povezave povežete z aplikacijo. To uporabniku omogoča dostop do nastavitev, predstavnostnih datotek in posodobitev vdelane programske opreme. Februarja 2022 je Pulsar izdal novo različico vdelane programske opreme za Digex C50, ki rešuje ovire, s katerimi se soočajo nekateri uporabniki tega digitalnega strelnega daljnogleda (strelni daljnogled se ne vklopi, baterija pa se samoprazni).

Vir: Pulsar

Prepričajte se, da je naprava napolnjena

Preverite, da je zunanja baterija napolnjena vsaj 30 % – svetiti morata dve ali več LED lučki. Če ne, jo napolnite s polnilno postajo ali kablom. Nato poskusite napravo ponovno vklopiti z daljšim pritiskom na gumb ‘ON’ (za več kot 15 sekund). Ko se naprava vklopi, preverite, ali je napolnjena tudi notranja baterija. Če ne, jo napolnite.

Vir: All 4 shooters

Nova programska oprema za Digex C50

Nova različica aplikacije Stream Vision bo na voljo v App Store in Google Play Market. Preden novo vdelano programsko opremo namestite na vašo napravo, Pulsar svetuje, da aplikacijo Stream Vision 2 na pametnem telefonu iPhone ali Android posodobite na najnovejšo različico in poskrbite, da je naprava napolnjena.

Posodobitev 1.01.002

Nova izdaja vdelane programske opreme 1.01.002 za Digex C50 je na voljo za prenos. Pulsar je odpravil napake prejšnje posodobitve 1.01.001. Grafični vmesnik je izboljšan, ekran več ne zmrzuje, baterija se več ne samoprazni, sam daljnogled pa se ne izklaplja več naključno. Dodali so tudi druge manjše popravke in izboljšave.

Summary
Article Name
Posodobitev programske opreme za Pulsar Digex C50
Description
Nova različica aplikacije Stream Vision bo na voljo v App Store in Google Play Market.
Author
Publisher Name
Optik Info
Publisher Logo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja