Skoči na vsebino
Domov » Ostalo » Prireditve in sejmi » Poročila » Kratko poročilo s sejma na Bledu

Kratko poročilo s sejma na Bledu

Optics Trade že vrsto let tradicionalno razstavlja na »Sejmu rabljene lovske opreme LD Bled«. Sejem, ki je letos potekal 10. junija, je LD Bled organiziralo že 6. leto zapored. Z izjemo 2 let smo bili doslej vedno prisotni.

Sejem se je v zadnjih šestih letih dobro uveljavil in vsakič znova privabi veliko število obiskovalcev. Prav tako se je skozi leta oblikoval krog rednih razstavljavcev, med katere sodi tudi Optics Trade. Na sejmu si je mogoče ogledati veliko stare lovske literature, rabljene lovske opreme, stare ter nove lovske optike, lovskih nožev in vsega ostalega, povezanega z lovstvom. Sejem poteka v zgornjem nadstropju lovskega doma LD Bled, ki se nahaja ob vznožju poti na Blejski grad. Lovci LD Bled se vedno potrudijo za vzorno organizacijo, in sicer sam sejem poteka od 9:00 ure zjutraj, zaključi pa se običajno med drugo in tretjo uro popoldan.

V letošnjem letu nas je na sejmu pričakalo lepo sončno vreme, ki naredi Bled še posebej prijeten. Na sejmu smo tokrat razstavljali samo nove izdelke, in sicer precej ozek izbor le treh znamk. Iz prejšnjih let smo se namreč naučili, da na takšne prireditve ni smiselno pripeljati prevelikega števila izdelkov, ampak se je bolje posvetiti le nekaj znamkam in tistim bolj temeljito. Razstavljali smo izdelke Pulsar, Aimpoint in Noblex/Docter. Zopet so veliko zanimanja požele termovizijske optične naprave Helion, Core in Quantum. Seveda pa so mnogi lovci želeli tudi preizkusiti, kako delujejo rdeče pike Aimpoint, in si ogledati strelne daljnoglede ter refleksne merke Noblex (še do pred kratkim Docter). V veselje nam je bilo, da je bila naša stojnica ponovno dobro obiskana.

Ob koncu moramo izpostaviti zahvalo lovcem LD Bled, da so nas ponovno povabili na svoj sejem in za vso njihovo gostoljubje ter odlično organizacijo.

Galerija slik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja